Posts

Showing posts from February, 2010

Bancul zilei de Vineri

Nevasta insarcinata la ora 2.00 noaptea: - Mai, barbate, am o pofta nebuna de melci. - De unde sa iau eu melci la ora asta? - Nu stiu, du-te pe la hipermarketuri, trebuie sa gasesti ca nu mai pot! -Bine, mai nevasta, ma duc. Pleaca barbatul, se intalneste pe drum cu o fosta gagica care il invita la ea. Se duce omul, isi fac treburile si pleaca acasa pe la 6 dimineata. Se gandeste: ce ii spun eu nevestii? Trece pe langa o gradina, gaseste un melc viu, il ia in palma, ajunge la usa casei, il pune pe prag si suna la usa: - Unde ai fost nenorocitule pana la ora asta? - Hai cu tata, hai cu tata!

5 lucruri BUNE

Image
5. Cartile 4. CIOCOLATA 3. Prietenii 2. Faptele bune 1. toate lucrurile care te fac MAI BUN/A.

Bancul zilei de Joi

Pentru elevi :))) Doamna invatatoare la scoala: - Vasile, ce e tatal tau? - Gunoier. - Nu se spune gunoier ci functionar la salubritate. - Gheo, ce e tatal tau? - Gropar. - Nu se spune gropar ci functionar la pompe funebre. - Bula, ce e tatal tau? - Dj la Mistic Club. - Poftim? - Clopotar la biserica.

Piata Unirii 2

Image
In goana zilnica prin jungla numita Romanica, cu greu mai observam schimbarile din jurul nostru.Nu mai vorbesc ca nu-i mai observam pe ceilalti. Ne calcam in picioare la metrou, ne injuram la semafor, mai dam din coate sa ne facem loc... Dar Socccc !!! Azi, in pasaj la Piata Unrii 2. Azi nu ne-am mai imbrancit ca de obicei, am mers incet si ne uitam cu totii... LA TAVAN. Am facut si cateva poze. In prima poza un Om vesel :D

Charlie's Angels

Image
Pam Pam.
Image
S-au intorssss! S-au intors zilele cu soare.Nu mai trebuie sa fac alpinism in fiecare zi printre nameti de zapada. Usor, usor se topeste si ultima zapada, o mai gasesti doar pe ici pe colo,razlet peste trotuare. Azi a fost soare.Poate si va fi si maine. Nu-mi place un singur lucru. Zapada se topeste si acum se vede tot, toata mizeria ramane in urma. Dar nu-i nimic, imi pun castile in urechi si nu mai vad.Nimic :)) Nu mai vreau lamentari, caci nu e doar drama in Romania.

Ca la inceput

Image
Am sa pastrez mereu in suflet, amintirea clipelor petrecute impreuna, imi este tot intiparit in mine. Ai impartit cu mine si ganduri si vise.Da, stiu! un colt din inima ta imi apartine. >:D< Jane.