La umbra dorintelor


Cald.este atat de cald incat mi se lipesc talpile de asfaltul fierbinte.
In toata caldura asta nu gasesti o pata de umbra,singurul adapost este umbra propriilor dorinte ...

Dorinta ca macar vara aceasta nu o vei pierde aiurea in fata televizorului sau dormind toata ziua ca o plosnita obosita.

Dorinta de a fi la mare,ingropat in nispul fin.
de a te racori si altfel decat facand dusuri reci.
de a simti briza rece a marii...
vreau la mareeeee!!!!!!!!!vreau sa ma plimb seara pe malul marii,sa ma gadile nisipul in talpi atunci cand merg desculta, sa ma intep in scoici sparte ,sa mi se incurce parul de la apa sarata,sa ma trezesc de la 6 dimineata si sa imi asez cearceafulpe plaja.
sa plutesc in deriva pe o saltea dezumflata pana ce ma aduc valurile la mal.

in legatura cu poza.

aceasta poza reprezinta dorinta mea nestavilita de a fi la mare:)
apropo in legaturaa cu orasul asta ,fetesti.zilele trecute (cica am un job de vara )a trebuit sa sun la spitalele din fetesti si sa vorbesc cu un medic cardiolog pentru un studiu despre hipertensiunea arteriala.

am constatat cu stupoare ca nu prea sunt medici pe acolo.am cerut un medic internist,este in concediu ,am cerut un medic cardiolog ,nu lucreaza decat miercurea si vinerea de la 9.

pai in cazul acesta da ti mi numarul de la morga pentru ca pe caldurile astea daca lesin pe strada e singurul loc unde ma puteti duce.

exista totusi in ditamai spitalul un medic de garda care ....culmea era ginecolog....am oprit o politicos pe don'soara asistenta sa mi faca legatura cu medicul ginecolog.
chiar nu imi dau seama de ce facea de garda un medic ginecolog...pentru ca nu cumva in miez de noapte daca aveti o 'urgenta '......... sa o poata rezolva imediat.
ce amuzant...off ce am mai ras cu mama ,la o felie de pepene rece .


maine o sa fie si mai bine,n am sa pierd nici o zi din vacanta asta.




Ti o Jurrrrr!!!






punct si de la capat.

Comments

Popular posts from this blog

Bobul fermecat

Adoptati un caine